Daidone - Crema al Gianduja - Gianduja pomazánka 220 g

230 Kč
Skladem

Gianduja je hedvábně jemná čokoláda vyrobená z kakaa a 30% ořechové pasty, jejíž původ najdeme v Itálii. V obchodech se objevuje v několika variantách: mléčná čokoláda nebo tmavá čokoláda. Tato ručně vyráběná sicilská čokoláda je zpracována z originálních vysoce kvalitních sicilských surovin - ideální s chlebem, k plnění koláčů a croissantů.
Neobsahuje žádné ztužené tuky, ani žádný palmový olej.
Země původu: Itálie

Detailní informace

Přírodní produkty
Přírodní produkty
potěší každého gurmána
Vše skladem
Vše skladem
100% výrobků pro vás máme skladem
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Ke každé objednávce nad 2000 Kč
Vyrobeno s láskou
Vyrobeno s láskou
farmáři ze středomoří

Detailní popis produktu

Složení: Cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 25%, lískové ořechy 15%, sušené mléko, nehydrogenované rostlinné tuky (slunečnice, kakaové máslo), extra panenský olivový olej, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.

Může obsahovat: Sóju, sójové výrobky, mléko a mléčné výrobky, ořechy (mandle, lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, queenslandské ořechy) a odvozené produkty.
Skladujte na chladném a suchém místě mimo zdroje tepla.

Výživové údaje: Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetické hodnoty 2319 Kj = 556 Kcal, Tuky 34,7 g z toho: Nasycené tuky 7,45 g, Sacharidy 57,09 g z toho: Cukry 53,21 g, Bílkoviny 3,7 g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: