Volim Ljuto Cestovní set "Umění štiplavosti"

Značka: Volim Ljuto
335 Kč
Skladem

Cestovní dárková sada "Umění štiplavosti" je balení, které obsahuje 5 pikantních omáček ve 20 ml lahvičkách v kompaktní krabičce, kterou můžete vždy nosit s sebou v tašce.

1. Vrabasco Mild (Serrano chili 80%, alkoholický ocet 15%, pomeranč, sůl, cukr, pepř, antioxidant kyselina askorbová, zahušťovadlo xantanová guma)

2. Vrabasco Smoked (Hot Portugalsko a Red Savina chilli 80%, alkoholický ocet 15%, sůl, cukr, česnek, kouřové aroma, pepř, antioxidant kyselina askorbová, zahušťovadlo xantanová guma)

3. Vrabasco Strong (Red Savina a jamajské hot červené chilli 80%, alkoholický ocet 17%, sůl, antioxidační kyselina askorbová, zahušťovadlo xantanová guma)

4. Vrabanero Smoked (Habanero Orange chili 80%, alkoholický ocet 15%, česnek, sůl, kouřové aroma, cukr, pepř, antioxidant kyselina askorbová, zahušťovadlo xantanová guma)

5. Brutalero Yellow (Fatalii a Trinidad Scorpion Žluté chilli 80%, alkoholický ocet 15%, sůl, cukr, pepř, antioxidační kyselina askorbová, zahušťovadlo xantanová guma)

Detailní informace

Přírodní produkty
Přírodní produkty
potěší každého gurmána
Vše skladem
Vše skladem
100% výrobků pro vás máme skladem
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Ke každé objednávce nad 2000 Kč
Vyrobeno s láskou
Vyrobeno s láskou
farmáři ze středomoří

Detailní popis produktu

Dárková sada The Art of Heat obsahuje 5 ze základní řady pálivých omáček, od nejjemnější po nejpálivější v lahvičkách o objemu 20 ml. Vše je spolu zabaleno v krásné dárkové krabičce a je ideálním dárkem pro každého milovníka chilli a pálivých omáček. Cestovní dárková sada Art of heat je balení obsahující 5 pálivých omáček ve 20 ml lahvičkách v kompaktní krabičce, kterou můžete nosit stále s sebou v tašce. Ideální na cesty nebo jako dárek pro extrémní fanoušky.

Level pálivosti: všechny úrovně

Obsah balení: 5 fl. x 20 ml

Typ produktu: fermentované pálivé omáčky (styl Louisiana)

Balení obsahuje:

1. Vrabasco jemná pálivá omáčka 20 ml

Vrabasco Mild je pikantní štiplavá omáčka na bázi fermentovaných paprik Serrano s přídavkem pomeranče, který jí dodává skvělou ovocnou vůni. Tato omáčka je skvělá pro všechny, pro které je paprika pálivá. Neobsahuje umělé doplňky a konzervační látky!

Úroveň pálivosti: 1/5

*Barva, chuť a pocit pálivosti se mohou lišit v závislosti na podmínkách zrání plodiny.

2. Vrabasco uzená pálivá omáčka 20 ml

Úroveň pálivosti: 2/5

Omáčka Vrabasco Smoked vzniká tak, že směs uzeného Hot Portugal a papriky Red Sava fermentuje několik měsíců před přidáním octa, česneku a pepře, což dodává omáčce osobitou chuť při zachování aroma kouře, intenzivní pálivosti a přirozené červené. Jedná se o jednu z nejprodávanějších omáček v naší nabídce pro všechny, kteří milují uzenou vůni a mírnou pálivost. Ke grilovačce se velmi hodí, ale slyšeli jsme, že výborně chutná is těstovinami!

3. Vrabasco Strong pálivá omáčka 20 ml

Úroveň pálivosti: 3/5

Omáčka Vrabasco Strong obsahuje směs papriky Red Savina a Jamaican Hot Red, které kvasí několik měsíců, než se do nich přidá ocet. Omáčka je intenzivně pálivá a přírodně červená a je dokonalou omáčkou pro každodenní použití pro ty, kteří mají rádi trochu, ale ne extrémně pálivé. Je důležité zdůraznit, že v této omáčce není přidán cukr.

4. Vrabanero uzená pálivá omáčka 20 ml

Úroveň pálivosti: 4/5

Pálivá omáčka Vrabanero Smoked obsahuje fermentované papričky Habanero, které jsou smíchány s octem a pepřem, s přídavkem kouřového aroma, které dodává omáčce výraznou habanerskou chuť s výraznou pálivostí, která v žádném případě není pro začátečníky! Vyzkoušejte ji na grilu nebo k pizze!

5. Brutalero žlutá pálivá omáčka 20 ml

Úroveň pálivosti: 5/5

Brutalero Yellow je omáčka vyrobená ze dvou druhů štiplavých paprik, které chutnají skvěle a záviděníhodně pálivě: Trinidad Scorpion Yellow a Fatalii. Kromě rozpoznatelné a intenzivní chuti je zde také citrónově žlutá barva, ze které je cítit výrazná chuť, kterou tato omáčka má. Omáčka sklidila velký úspěch mezi milovníky silnější pikantnosti právě pro svou nestandardní citrusovou příchuť.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: